startpagina
 
Prijsvraag
 

Ter gelegenheid van de algehele make-over van deze website vonden wij het leuk om een prijsvraag uit te schrijven. De letters van ons logo en de letters op de recensiepagina zijn geknipt uit de titels van spellen. Aan jou de schone taak om te achterhalen welke spellen!

De letters zijn afkomstig uit een heel breed scala aan spellen. Er zitten zowel Duitse als Nederlandse spellen tussen, spellen voor volwassenen en voor kinderen, bordspellen en kaartspellen. En we hebben ook niet altijd de eerste letter genomen van een spel.......

De drie spellengekken die de meeste letters goed hebben mogen een kaartspel (van maximaal tien euro en verkrijgbaar in Rotterdam/Delft) uitzoeken en zullen dit spel thuisgestuurd krijgen. In geval van gelijk spel gaan wij op een spellenavond van Spel aan de Maas loten welke drie inzenders de prijs krijgen. Alleen de winaars zullen persoonlijk bericht ontvangen en over de uitslag wordt natuurlijk verder niet gecorrespondeerd.

Als wij merken dat de oplossing van deze wedstrijd ergens verspreid wordt, dan houden wij ons het recht voor om de hele wedstrijd af te blazen of inzenders te diskwalificeren.

De antwoorden kunnen per e-mail naar ons gestuurd worden (uiterlijk op 15 december). We verzoeken je om eerst de letters van spellengek te benoemen en dan het alfabet. Om het puzzelen te vergemakkelijken hebben we ze hieronder alvast bij elkaar gezet.

Inmiddels is de inzendtermijn verstreken. De oplossing van deze prijsvraag vindt je hier. En klik hier voor de uitslag en winnaars.

 
S   H  
P   I  
E   J  
L   K  
L   L  
E   M  
N   N  
G   O  
E   P  
K   Q  
cijfers   R  
A   S  
B   T  
C   U  
D   V  
E   W  
F   X  
G   Y  
    Z  
terug naar boven