startpagina
Dankwoord

Het is een hoop werk om de spellengek website up to date te houden. Gelukkig hoeven we niet alles alleen te doen. Op deze plaats willen we dan ook een aantal mensen en instanties bedanken voor de hulp die we hebben gekregen om deze website te laten groeien tot wat hij nu is geworden.

Allereerst willen we onze partners bedanken. Niet alleen zitten we af en toe uren lang achter de computer om recensies te schrijven of ze op internet te zetten, maar we proberen ze ook nog regelmatig te ronselen voor een spelletje. En dat is meestal niet het spel dat onze partners het leukst vinden, maar een spel dat we graag willen recenseren. We zijn ze dan ook dankbaar dat ze zich zo vaak laten overhalen om wéér een nieuw spel te leren en met ons te spelen.

We spelen niet alleen met onze partners maar ook met vele andere mensen. Ook deze mensen zijn voor ons van onschatbare waarde omdat ze het mogelijk maken dat we de spellen meerdere keren spelen met verschillende soorten mensen. En we zijn helemaal gelukkig als ze een spel willen doen met ons waarvan ze eigenlijk bij voorbaat al weten dat het niet het leukste spel uit de spellenkast is.

De spelers van Spel aan de Maas verdienen een extra bedankje. Niet alleen laten ze zich week in week uit gebruiken voor het testen van nieuwe spellen (al hebben ze daar zelf vast ook plezier in), ze helpen ook door het schrijven van de sessieverslagen en het geven van hun waardering van de spellen. Hierdoor staan op onze website van veel spellen nog meer meningen over de spellen waardoor onze bezoekers zich nog beter een beeld kunnen vormen van de verschillende spellen.

Verder willen we natuurlijk onze gastrecensenten bedanken voor de door hen geschreven recensies. Er zijn simpelweg te veel spellen om alles zelf te kunnen spelen en bovendien houden we niet van alle typen spellen. Het is dan ook altijd fijn om een goede recensie op een presenteerblaadje aangeboden te krijgen.

Tenslotte willen we de uitgevers bedanken die ons recensie exemplaren hebben verstrekt. We zijn weleenswaar een onafhankelijke website, maar zeker geen steenrijke en zonder de recensie exemplaren zouden we niet in staat zijn om van zo veel spellen recensies te schrijven als we nu hebben gedaan. Ook zouden we waarschijnlijk veel minder spellen recenseren die niet helemaal in ons eigen favorietenlijstje staan waardoor er veel minder variatie was in het soort spellen dat op de website zou staan.

Wendy, Peter Hein en Dagmar

terug naar boven